Protein Chocolate Cheese Breakfast. Здоровий Протеїновий Шоколадний Сирник.


This recipe is very similar to the previous one, Chocolate Cheese Breakfast. Except, it doesn't contain any eggs. Also, this breakfast option is richer in protein thanks to added WPC. I used protein with chocolate flavor, and would recommend you to do the same.
This meal is quite filling. Despite looking like a cake, it doesn't contain any sugar. As sweeteners I've used small amounts of raisins and honey.
Also, feel free to freeze it for future meals. I froze mine, and the taste didn't get any worse. Just make sure you defrost it completely, before consuming.
To be honest, this one turned out as successful kitchen experiment, which doesn't happen every time :)


Ingredients

Pancakes:

  • 1.5 cup oat flour
  • 2 scoops WPC (Whey Protein Concentrate)
  • salt
  • 0.5-1 cup plant milk

Filling:

  • cottage cheese, 300 g
  • raisins, 1 Tbsp
  • chia seeds, 1 Tbsp

Topping:

  • 2 Tbsp coconut oil, melted
  • 0.5 Tbsp raw cacao
  • honey (or maple syrup) to taste


Method

  1. In a medium bowl, combine filling ingredients. Keep in the fridge until ready to use.
  2. Combine pancake ingredients. Regulate milk amount, depending on the desired texture. The thinner pancake you like, the more milk you add. If you prefer a thicker texture, add less milk. Cook on both sides, until the edges get brown.
  3. Place filling on top of each pancake. Top with another pancake. Place filling again. Repeat until you place the last pancake.
  4. In a small bowl, combine melted coconut oil, cacao and honey. Mix well until smooth.
  5. Cover the upper pancake. Sprinkle sesame seeds, shredded coconut, and decorate with nuts.

Здоровий Протеїновий Шоколадний Сирник



Цей рецепт дуже схожий на попередній, Шоколадно-Сирний Сніданок. За винятком, що він не містить яєць. Також він більш білковий, оскільки я додала протеїн. 
Для цього рецепту я обрала протеїн з шоколадним смаком, що і вам рекомендую зробити. Якщо у вас є в наявності протеїн з іншим смаком, не засмучуйтесь. Додавайте який маєте. Думаю, результат вийде гарний і несподіваний. Наприклад, є ванільний, тірамісу, полуничний і т.д.
Цей сніданок є досить ситним, завдяки тому ж протеїну, білковій начинці (сиру) та складним вуглеводам- вівсянці. Не зважаючи на те, що кінцевий результат цього рецепта, дійсно, нагадує сирник, він не містить цукру. В ролі підсолоджувачів я викоистовувала тут у невеликих кількостях родзинки та мед.
Також, ви можете сміливо заморозити цей "сирник" на потім. Я зробила так зі своїм, і смак зовсім не погіршився. В якійсь мірі, навіть, навпаки- покращився. Майте на увазі тільки, що перед споживанням необхідно його повністю розморозити.
Скажу чесно, цей експеримент на кухні мені вдався, що, повірте, стається не кожного разу :)

Інгредієнти

Налисники

  • 1.5 скл вівсяного борошна
  • сіль
  • 2 скупи WPC (протеїну)
  • 0.5-1 скл молока

Начинка

  • кисломолочний сир, 0-4% жирності, 300 г
  • родзинки, 1 ст.л.
  • насіння чіа, 1 ст.л.

Зверху

  • кокосова олія, розтоплена, 2 ст.л.
  • какао, 0.5 ст.л.
  • мед до смаку

Метод

  1. Змішайте інгредієнти для начинки. Поставте до холодильника.
  2. Поєднайте інгредієнти для налисників. Регулюйте кількість молока в залежності, яку текстуру ви хочете досягнути. Якщо ви надаєте перевагу тонким налисникам, то додовайте більше молока. Готуйте з двох сторін, доки краї не підрум'яняться.
  3. Покладіть начинку на кожний налисник. Зверху- ще один налисник. Знову начинку. І так доти, поки не покладете останній налисник.
  4. Добре змішайте інгредієнти для помадки. Змастіть нею верхній налисник.
  5. Посипте кунжутом, кокосовою стружкою та декоруйте горіхами.


Comments