Skip to main content
Seasonal healthy foods: Brussels Sprouts with Pecans. Сезонні здорові страви: брюсельська капуста з грецькими горіхами.
Ingredients:
- 2 pounds Brussels sprouts, trimmed and halved
- 1 cup pecans, roughly chopped
- 2 tbsp olive oil
- 2 cloves garlic, finely chopped
- 1/4 cup cranberries
- kosher salt and black pepper
Instructions:
- Heat oven to 400'F. On a large rimmed baking sheet, toss the Brussels sprouts, pecans, oil, garlic, 1/2 teaspoon salt, and 1/4 teaspoon pepper. Turn the Brussels sprouts cut-side down.
- Roast until golden and tender, 20-25 minutes.
- Serve with cranberries sprinkled on top.
Інгредієнти:
- 1 кг брюсельської капусти
- 1 скл грецьких горіхів, кусочками
- 2 ст.л. оливкової олії
- 2 зубчика часнику, подрібнені
- 1/4 скл журавлини (сухофрукт)
- сіль та перець до смаку
Інструкції:
- Нагрійте духовку до 200'C. Викладіть фольгу на бритванку. Розсипте брюсельську капусту, горіхи, оливкову олію, часник, сіль та перець.
- Готуйте 20-25 хвилин, доки капуста не стане м'ягкою.
- Подавайте з журавлиною.
Comments
Post a Comment