Skip to main content
Beet root juice for cold season. Сік з буряків у холодний сезон.
Beet root juice for cold season
Ingredients:
- 3 medium beet roots
- 3 medium carrots
- 2 large green apples
- 1 pomegranate
- 1 lemon
- small piece of raw peeled ginger
Instructions:
- Peel off the skin from all ingredients: beets, carrots, apples, pomegranate, lemon and ginger. Don't forget to cut out the centers in apples too.
- Cut beets and carrots in pieces.
- Take all ingredients, except ginger, through juicer.
- Grate peeled ginger. Add it to the juicer.
- Your juice is ready. Store in a fridge for up to three days.
Сік з буряків у холодний сезон
Інгредієнти:
- 3 середні буряки
- 3 середні морквини
- 2 яблука (семеринки)
- 1 гранат
- 1 лимон
- кусочок почищеного імбиру
Інструкції:
- Повбирайте від шкірки всі інгредієнти. Не забудьте вийняти серцевини яблук.
- Поріжте буряки та моркву на кусочки.
- Пропустіть всі інгредієнти, крім імбиру, через соковижималку.
- Натріть імбир на дрібній тертці. Добавте до соковижималки.
- Ваш сік готовий. Може зберігатися у холодильнику три дні.
Comments
Post a Comment