Simple Healthy Dinner Idea. Stuffed Chicken breast. Проста і здорова вечеря. Куряче філе з начинкою.
Tired of chicken breast? How about some variations that could make a plain chicken breast taste better.
Today, I would like to share with you a healthy dinner option: Stuffed Chicken Breast. It is quick and simple dinner idea that, I hope, many of you would love to add it to your evenings.
More to say, you can play with stuffing, depending on your own taste priorities.
Today's option for stuffing is a mix of zucchini and carrot. I've chosen it because of the season.
Recipe
Makes 4 servings
Ingredients:
- 1 medium zucchini
- 2 medium carrots
- 4 chicken breasts
- salt, pepper to taste
Instructions:
- Shred zucchini and carrots.
- With a sharp knife make a cut in each chicken breast (choose the thickest side). Make sure not to cut through the other side of chicken breast. Your goal: to make a pocket-like opening, which you can stuff.
- Put the stuffing inside the "pockets". Close with wooden toothpicks.
- Season with salt and pepper.
- Cook on non-grease skillet. First, each side for one minute. Then, cover the skillet, and cook for additional ten minutes, or until done.
Enjoy!
U: Втомилися від курячого філе у вашому здоровому харчуванні? Пропоную ідею, як можна урізноманітніти курячі грудки, щоб меню стало веселіше.
Рецепт курячого філе з начинкою простий і досить швидкий. Надіюсь, вам сподобається.
Зважаючи на сезон, обрала для начинки кабачки і моркву. Ви ж можете поекспериментувати з різноманітніми начинками впродовж року.
Рецепт
Виходить 4 порції
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 2 морквини
- 4 філе
- сіль, перець до смаку
- Натерти на тертці овочі. Перемішати.
- Гострим ножем зробити надрізи вглибину філе. Оберіть грубшу сторону. Будьте обережними, щоб не прорізати філе наскрізь. Ваша ціль: зробити "кишеньку", яку можна буде начинити.
- Наповніть "кишеньки" овочами.
- Закрийте отвори дерев'яними зубочистками.
- Приправте філе.
- Готуйте на пательні, що не пригорає. Спочатку з кожного боку по хвилині. Тоді накрийте пательню, і готуйте ще 10 хвилин, чи поки філе не зготується.
Comments
Post a Comment