No-Bake Protein Brownies. Протеїнове Брауні з чорносливом нашвидкоруч.
Today, I would love to share with you an amazing healthy option for very well known brownies.
No-bake brownies, with all natural ingredients in it. This can be a smart dessert idea for your active mornings.
No-Bake Brownies
Recipe by Erin MacDonald, RD
Ready in 45 minutes (15 minutes on hands)
Makes 6 servings
- 2 tbsp unsweetened vanilla almond milk
- 3 tbsp ground oats
- 1 scoop (35 g) chocolate whey protein
- 1 tbsp + 1 tsp unsweetened cocoa powder
- 1/2 tsp vanilla extract
- 3 dashes cinnamon
- 10 pitted prunes
- 1 tbsp agave nectar
- 2 tbsp ground almonds
- 1 tbsp ground flaxseed
- Mix almond milk and two tablespoons of oats in a bowl and leave to soak for 5 minutes.
- Place all other ingredients in a food processor and pulse 5 times. Puree ingredients gently, then add the remaining oats and puree until smooth.
- Scrape batter (it will be sticky) into square container and spread out. Let set uncovered on the counter for 30 minutes, before cutting.
Nutrients per serving: Calories 115; Total Fats: 2.5 g; Saturated Fat: 1 g; Trans Fat: 0 g; Cholesterol: 1 mg; Sodium: 4 mg; Total Carbohydrates: 20 g; Dietary Fiber: 4 g; Sugar: 5 g; Protein: 5 g; Iron: 1 mg.
U: Ви, мабуть, знайомі з брауні (brownies)- шоколадним тістечком, яке таке популярне в Америці? Сьогодні я хочу запропонувати вам здорову опцію брауні. Ви зможете насолодитися ним після ваших тренувань або зранку з кавою, пригостити своїх рідних та друзів.
Оригінальний рецепт зверху на аглійській мові. Я його трохи змінила, щоб зробити більш зручним та доступним для українських господинь.
Брауні нашвидкоруч з чорносливом.
Готові за 45 хв (15 хв на руках)
Виходить 6 порцій
- 2 столові ложки кип'яченої охолодженої води
- 2 столові ложки вівсяного борошна
- 1 столова ложка вівсяних пластівців (швидкого приготування)
- 1 скуп (35 г) шоколадного протеїну (сироватки)
- 1 ст.л. + 1 ч.л. какао
- 1/2 чайної ложки кориці
- 10-15 штук чорнослива без кісточок
- 1 столова ложка рідкого меду
- 2 столові ложки меленого мигдалю
- 1 столова ложка меленого насіння льону
- Змішати воду з вівсяним борошном і залишити на 5 хв.
- Тоді змішати всі інгредієнти у блендері, доки маса не стане більш-менш однорідна.
- Викласти тісто у квадратний чи прямокутний контейнер і залишити на 30 хв у холодильнику перед тим, як нарізати.
Comments
Post a Comment