No-Bake Protein Brownies. Протеїнове Брауні з чорносливом нашвидкоруч.


    Today, I would love to share with you an amazing healthy option for very well known brownies. 
No-bake brownies, with all natural ingredients in it. This can be a smart dessert idea for your active mornings. 

   No-Bake Brownies

Recipe by Erin MacDonald, RD
Ready in 45 minutes (15 minutes on hands)
Makes 6 servings

  • 2 tbsp unsweetened vanilla almond milk
  • 3 tbsp ground oats
  • 1 scoop (35 g) chocolate whey protein
  • 1 tbsp + 1 tsp unsweetened cocoa powder
  • 1/2 tsp vanilla extract
  • 3 dashes cinnamon
  • 10 pitted prunes
  • 1 tbsp agave nectar
  • 2 tbsp ground almonds
  • 1 tbsp ground flaxseed
  1. Mix almond milk and two tablespoons of oats in a bowl and leave to soak for 5 minutes.
  2. Place all other ingredients in a food processor and pulse 5 times. Puree ingredients gently, then add the remaining oats and puree until smooth.
  3. Scrape batter (it will be sticky) into square container and spread out. Let set uncovered on the counter for 30 minutes, before cutting. 
Nutrients per serving: Calories 115; Total Fats: 2.5 g; Saturated Fat: 1 g; Trans Fat: 0 g; Cholesterol: 1 mg; Sodium: 4 mg; Total Carbohydrates: 20 g; Dietary Fiber: 4 g; Sugar: 5 g; Protein: 5 g; Iron: 1 mg. 



U: Ви, мабуть, знайомі з брауні (brownies)- шоколадним тістечком, яке таке популярне в Америці? Сьогодні я хочу запропонувати вам здорову опцію брауні. Ви зможете насолодитися ним після ваших тренувань або зранку з кавою, пригостити своїх рідних та друзів.


    Оригінальний рецепт зверху на аглійській мові. Я його трохи змінила, щоб зробити більш зручним та доступним для українських господинь. 

   Брауні нашвидкоруч з чорносливом. 

Готові за 45 хв (15 хв на руках)
Виходить 6 порцій

  • 2 столові ложки кип'яченої охолодженої води
  • 2 столові ложки вівсяного борошна
  • 1 столова ложка вівсяних пластівців (швидкого приготування)
  • 1 скуп (35 г) шоколадного протеїну (сироватки)
  • 1 ст.л. + 1 ч.л. какао
  • 1/2 чайної ложки кориці
  • 10-15 штук чорнослива без кісточок
  • 1 столова ложка рідкого меду
  • 2 столові ложки меленого мигдалю
  • 1 столова ложка меленого насіння льону
  1. Змішати воду з вівсяним борошном і залишити на 5 хв.
  2. Тоді змішати всі інгредієнти у блендері, доки маса не стане більш-менш однорідна.
  3. Викласти тісто у квадратний чи прямокутний контейнер і залишити на 30 хв у холодильнику перед тим, як нарізати.